Varză şi parcare… în noroi

848

Producătorii care îşi vând marfa în Piaţa Iosefin trec printr-o adevărată aventură de când piaţa agroalimentară s-a reabilitat. Deşi acum pieţarii au spaţii propice pentru a-şi vinde marfa în interior, parcarea maşinilor de marfă este un chin. Asta pentru că parcela de lângă piaţă este o mare de noroi.

Pieţarii îşi parchează maşinile de marfă pe lateralul pieţei, în noroi, pentru că autorităţile locale nu au reuşit nici acum, după 4 ani de la construirea noii Pieţe Iosefin, să achiziţioneze terenul, care este proprietate privată. Şi cum deţinătorul nu a investit niciun leu aici, comercianţii trebuie să stea în noroi. Mai mult, aici se vând şi produse, cum ar fi varza. Aşa că şi clienţii ajung cu picioarele… în noroi.

În timp ce conducerea Primăriei Timişoara este preocupată de fotbal şi jardiniere, reprezentanţii Administraţiei Pieţelor au în plan investiţii pentru comercianţii din Iosefin.

„În cazul în care Consiliul Local Timişoara ar putea răscumpăra terenul din vecinătatea pieţei, societatea PIEŢE S.A. TIMIŞOARA, ar amenaja spaţii pentru vânzarea produselor în vrac: pepeni, varză, cartofi, brazi, etc. Totodata s-ar amenaja şi o parcare pentru piaţă. Suprafaţa acestui teren este de aproximativ 2.500 mp”, transmit reprezentanţii SC Pieţe SA.

LĂSAȚI UN MESAJ