Unul dintre ei ar putea fi noul premier al României! Ce nume apar pe lista lui Dragnea?

268

Lista cu posibilii premieri pe care urmeaza sa-i propuna PSD la Palatul Cotroceni este inca discutata in interiorul partidului, urmand ca luni sa fie inaintata presedintelui Klaus Iohannis o singura propunere pentru postul de prim-ministru. Pe cine va propune Dragnea presedintelui Iohannis, ramane sa aflam luni, dar variantele luate in calcul au aparut pe surse in mass-media.

In CEXN al PSD vor fi discutate, luni, mai multe variante de premieri, printre care Florin Georgescu, Mihai Fifor, Robert Cazanciuc, Mihai Fifor si chiar Gabriela Firea. La acestea s-ar adauga si Viorica Dancila si Ana Birchall.

Surse citate de Antena 3 sustin ca pe lista liderului PSD Liviu Dragnea sunt nume precum Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, şi liderul grupului PSD din Senat, Mihai Fifor, spun surse din rândul social-democraților.

Totuși, aceleași surse sustin că nu doar aceste nume vor fi discutate luni în ședința CEXN-al PSD, ci și cele ale lui Carmen Dan, ministrul interimar de interne, Viorica Dăncilă, șefa femeilor din PSD, acum eurodeputat, sau chiar al actulului Primar General al Capitalei, Gabriela Firea.

În ultimul moment a mai apărut în ”cărți” și numele fostului ministru al justiției Robert Cazanciuc, dar și cel al ministrului interimar al Relațiilor Europene, Ana Birchall.

sursă: hotweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ