Vară cu lucrări pe drumurile naţionale din vestul ţării

614

Şoferii din vestul ţării nu scapă în această vară de disconfortul creat de şantiere. CNADNR continuă lucrările de întreţinere a drumurilor naţionale, iar traficul are de suferit.

Pe raza DRDP Timişoara se lucrează pe următoarele drumuri:
DN 79A
DN 57
DN 68 – Băuţar – limita cu judeţul Hunedoara;
DN 59 – intersecţia DN 59 cu DN 58B la Voiteni;
DN 6 – Lugoj – Timişoara;
DN 59 – Jebel şi Voiteni;
DN 66A – Uricani – Câmpu lui Neag;
DN 74 – Buceş – Vulcan;
DN 74 – Criscior – Buceş – Vulcan.

Pentru a diminua efectele asupra traficului, lucrările se desfăşoară de luni până joi în intervalul orar 09:00 – 17:00 și vineri între 09:00 – 12:00. Sâmbătă și duminică, de la caz la caz, se efectuează lucrări în funcție de intensitatea traficului rutier de pe tronsonul de drum vizat.

„Lucrările sunt executate sub trafic, pe suprafețe relativ restrânse, pe perioade scurte de timp, de la câteva zile la maxim două săptămâni, cu restricții de circulație în baza unor acorduri cu Poliția Rutieră Română. CNADNR asigură semnalizarea lucrărilor prin instalarea de semafoare sau cu ajutorul muncitorilor de la drumuri prin dirijarea traficului alternativ pe o cale”, transmite CNADNR.

Mai marii de la drumuri spun că aceste lucrări pot fi realizate doar vara, aşa că şoferii vor trebui să îndure cel puţin încă o lună disconfort în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ