Vagoane făcute scrum și un depozit al CFR afectat după incendiul din Gara Caransebeș. VIDEO

77

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la trei vagoane de tren dezafectate care se aflau pe o linie secundară de cale ferată din gara municipiului Caransebeş din judeţul Caraş-Severin, iar patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului. Flăcările s-au extins şi la o clădire învecinată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, miercuri seara, un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa izbucnirea unui incendiu în gara municipiului Caransebeş.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Ajunse la locul incendiului, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă violent la trei vagoane de tren dezafectate. Având în vedere intensitatea incendiului a fost solicitat în sprijin şi un al patrulea echipaj de stingere”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Cele trei vagoane au fost distruse în totalitate, iar incendiul s-a propagat şi la o construcţie care se afla la circa trei metri de vagoane, un depozit al CFR. Astfel, a ars şi acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, fără a fi afectate încăperile.

Incendiul nu a făcut victime. Urmează ca pompierii să stabilească de la ce au pornit flăcările.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ