UPT și Druckeria, parteneriat pentru fotbalul polist

7454

Cu două etape înainte de final ASU Politehnica a obținut matematic promovarea în Liga a II-a. Pentru acest club, născut din dorința Universității Politehnica și a rectorului Viorel Șerban de a reda onoarea mult prea încercatului palmares polist, această promovare are valențe cu totul excepționale.

Acum patru ani, lămurită definitiv că epoca Iancu a fost un accident nefericit pentru acest oraș (lăsând la o parte unele performanțe și jucători de valoare trecuți pe aici, prea puțin în comparație cu umilințele la care au fost supuși microbiștii timișoreni în acea perioadă), Druckeria și-a mutat atenția către gruparea UPT-ului.

Aceasta tocmai promova din Municipiu în Județ. Apoi în D, după un bizar duel contra echipei din… Racovița. Apoi șirul s-a întrerupt, pentru moment, după un blestemat meci cu Chișoda. S-a reînnodat anul următor, când au fost 6.000 de oameni pe Dan Păltinișanu, la marele derby de 6-2 cu Ripensia.

Acum, cu jucători tineri și un antrenor de mare perspectivă, Sorin Brîndescu, gruparea de pe Știința a ajuns în anticamera primei divizii. De unde ACS Poli tocmai a coborât.

Ce ți-e și cu viața asta…

LĂSAȚI UN MESAJ