Timba a ratat promovarea în Liga Națională

95

BC Timba Timișoara s-a clasat în afara locurilor promovabile și a ratat revenirea în Liga Națională de baschet masculin. ”Urșii” au înregistrat o victorie și două înfrângeri la turneul de promovare de la Ploiești.

Încă un nume pe lista promovărilor ratate pentru sportul timișorean în această primăvară. După tripla de la volei a venit rândul baschetului masculin să treacă pe lângă îndeplinirea obiectivului. BC Timba nu a izbutit să obțină biletele pentru primul eșalon la un singur an de la retrogradare.

Galben-negrii s-au clasat doar pe locul trei în turneul de la Ploiești. Porniți cu șansa a patra după propriile declarații, băieții antrenați de Bogdan Murărescu au învins-o doar pe CS Politehnica Iași, în ultimul joc al turneului cu 101-83 (47-48). Soarta promovării fusese stabilită după primele două zile de CSM Ploiești și Olimpic Baia Mare. Timba cedase vineri în fața prahovenilor cu 60-71 și sâmbătă în fața maramureșenilor cu 61-67.

Trebuie spuc că BC Timba este una dintre puținele cluburi din oraș ce nu se bucură de sprijinul autoritățile locale ci este un proiect susținut din fonduri private. Nici în sezoanele petrecute în Liga Națională clubul nu a primit finanțare decât din partea Consiliului Județean…

LĂSAȚI UN MESAJ