Unde poţi câştiga… 1,3 miliarde de dolari? La Powerball

173

Powerball pune la bătaie, în 13 ianuarie, nu mai puţin de 1,3 miliarde de dolari! Loterie este organizată bisăptămânal, în SUA. Biletele sunt vândute în 44 de state americane și în capitala Washington, în Puerto Rico, dar și în Insulele Virgine.

powerball 2Weekendul acesta a fost o nebunie, legată de Powerball: erau peste tot cozi lungi, cu oameni aşteptând săşi cumpdere bilete.

Sâmbătă, jackpot-ul loteriei Powerball a atins aproape 950 de milioane dolari, însă niciun jucător nu a câștigat potul cel mare la tragerea la sorți de sâmbătă seara, desfăşurată în Florida în jurul orei locale 23.00 (duminică la 6, după ora României).
powerball

O altă loterie americană, Mega Millions, a avut, în martie 2012, marele premiu de 656 milioane de dolari, banii fiind împărțiţi între trei câștigători, precizează Agerpres. Cea mai mare sumă onţinută de un singur jucător a fost înregistrată la extragerea Powerball din 18 mai 2013: Gloria C. Mackenzie, în vârstă de 84 de ani, a câștigat peste 590 de milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ