Una de ținut minte! SCM Poli, succes la zece goluri cu CSM București

84

SCM Politehnica Timișoara a reușit o victorie clară, în ultima etapă a sezonului regular. Bănățenii au învins, 27-17 (9-7), CSM București, după o evoluție entuziasmantă. „Tigrii” au ratat șansa de a încheia pe locul doi, la capătul unui joc de palmares pentru alb-violeți.

Oamenii lui Pero Milosevic au început perfect jocul și după nici șase minute aveau 4-0! Oaspeții au reintrat însă în joc, fără a se apropia la mai mult de două goluri de adversara din Banat, până la pauză, lucru reliefat și de scorul de pe tabelă, la finalul primului interval: 9-7. Diferență la care a contribuit, din plin, portarul Cristian Tcaciuc!

La reluare, alb-violeții au jucat cu și mai multă dezinvoltură și au lovit din toate părțile. Sadoveac, Fenici și Dragas au punctat „la foc automat”, în vreme ce „Roșchi”, a închis excelent poarta, iar bucureștenii au marcat de doar două ori în 15 minute! Timp în care Poli s-a dus chiar și la +11 pe tabelă, lăsând loc și pentru spectacol: două „aeriene”, precum și un gol din propria jumătate, semnat de Păiuș.

În final au fost zece goluri avans pentru deținătoarea Cupei, spre frustrarea grupării din Capitală. Frustrare care s-a văzut și pe parchet, după sirena de final, când Krupa, Dragas și Milosevic și-au aruncat cuvinte grele, fiind despărțiți de coechipieri.

Duelul din această după-masă a stabilit și grupa din care vor face parte cele două echipe în play-off, acolo unde se vor înfrunta, tur-retur. Adversare le vor mai fi, liderul HC Dobrogea Sud Constanța, Steaua sau Dunărea Călărăși. Primii pleacă la drum cu 6 puncte, CSM cu 4, Steaua sau Dunărea cu 2, în vreme ce SCM Poli va porni fără puncte.

În aceste condiții, timișorenii vor întâlni, în prima etapă a grupei 2, în deplasare, la Constanța, la finele acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.