Un workshop de resetare şi automotivare la sfârşitul căruia participanţii păşesc desculţi pe un strat de cărbuni încinşi va avea loc la Timișoara

110

Mersul pe cărbuni încinși reprezintă o experienţă inedită în ceea ce priveşte încrederea în sine, în urma căreia oamenii se schimbă, se dezvoltă, cresc personal, văd şi simt că au făcut un lucru care până atunci îl credeau imposibil.

Ce înveţi la workshop? Descoperi cum să obții performanțe de excepție în orice domeniu activezi, folosind cel mai accesibil instrument de autodezvoltare: propria ta minte – propria ta persoană.

Când?
6 noiembrie, 14:00 – 19:00, Hotel Timișoara

Durata: 5 ore – la finalul cărora vei avea ocazia de a călca desculţ pe un pat de 4-5 metri lungime de cărbuni încinşi. Mersul pe cărbuni încinși este opțiunea fiecăruia (nu este obligatoriu), dar peste 90% dintre participanți aleg să o facă.

Acest seminar este pentru persoane clinic sănătoase. Dacă vă aflați sub tratament sau consiliere psihologică, cereți acordul medicului sau psihologului dvs.

Accesul tinerilor sub 18 ani se face doar cu acordul scris al părinților.
Se recomandă o ținută lejeră, având în vedere exercițiul de la final, mersul pe cărbuni, care se face cu tălpile goale.

Locurile sunt limitate, în funcţie de capacitatea sălii. Vă rugăm să vă rezervaţi locul din timp. Pentru înscrieri puteți accesa următorul link: http://davreaupotsifac.ro/formular-inscriere-timisoara/. Mai multe detalii pe http://davreaupotsifac.ro.
Persoană contact:
Andrei Stănuș, Project Manager Event Architects
Tel: 0752 806 143
E-mail: andrei@eventarchitects.ro

LĂSAȚI UN MESAJ