Un troleibuz al (STP) Timișoara a fost cuprins de flăcări în mers, pe o stradă din localitatea periurbană Ghiroda | VIDEO

56

Troleibuzul care făcea o cursă metropolitană M11 între Timișoara și Ghiroda a luat foc vineri, 7 octombrie, pe strada Plopilor din comuna periurbană.

Șoferul a oprit imediat când a observat fumul din partea din spate a troleibuzului. Focul a izbucnit în compartimentul motor al vehiculului.

În acel moment, în troleibuz s-au aflat șase călători, care au coborât rapid, astfel că nimeni nu a pățit nimic.

Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la compartimentul motor al unui troleibuz din cadrul serviciului de transport public, pe strada Plopilor din Ghiroda. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 1 cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere și un efectiv de 11 pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul motor și în partea din spate a autovehiculului. Pompierii au intervenit rapid, astfel incendiul nu s-a extins, acesta fiind lichidat la ora 17.26”, au transmis cei de la ISU Timiș.

Sursa: https://adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ