Un tânăr tătic a plecat de la petrecerea de Revelion ca să-și pună capăt zilelor

5124

Un tânăr din Iaşi, tatăl unui bebeluş, a plecat de la petrecerea de Revelion ca să-şi pună capăt zilelor. În vârstă de 22 de ani, bărbatul se certase cu iubita lui, mama copilului său.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Iaşi s-a hotărât să îşi ia viaţa după o ceartă cu iubita lui chiar în noaptea de Anul Nou. Bărbatul, tatăl unui bebeluș, și-a pus un cablu de gât și s-a agățat de o grindă.

Totul a început pe data de 31 decembrie, în jurul orei 22:00, în Satul Nou din comuna Belcești. Constantin și iubita lui au plecat la prieteni cu Plugușorul. Pe unde s-a oprit, bărbatul a consumat alcool, iar într-un final a ajuns alături de iubita sa acasă, scrie BZI.

Trebuiau să se pregătească de petrecerea de Revelion, însă între el și iubită s-a iscat un scandal, pe fondul geloziei. Tânărul i-ar fi reproșat femeii că îl înșală, iar după scurt timp a ieșit din casă și a spus că se va sinucide.

Şi-a pus un cablu de gât și s-a legat de o grindă. Mama sa însă a ajuns imediat la el și i-a tăiat cablul. Între timp, iubita tânărului a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, iar după ce i-a acordat tânărului primele îngrijiri, l-au transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru investigații și tratament.

Din fericire, bărbatul a fost salvat. Cel mai probabil, Constantin va mai rămâne internat câteva zile, iar mai apoi va trebui să urmeze un tratament.

sursa – observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ