Imagini de colecție: Doi pui de urși se joacă în zăpadă, la marginea unui drum național VIDEO

154

Doi pui de urși au fost surprinși jucându-se în zăpadă, la marginea unui drum național din Vrancea. Imaginile au fost publicate, pe Facebook, de Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice care le atrage atenția șoferilor să circule cu grijă pentru a evita un eventual accident.

„Chef mare de joacă pe marginea drumului național care traversează Munții Vrancei! Din fericire pentru ei, ursoiaca era pe aproape, dar necazul nostru este ca mâine exista riscul să ne trezim cu ei accidentați de vreo mașină la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Focșani. https://www.acdb.ro/centrul-pentru-reabilitarea-faunei-salb…. Așadar conduceți cu grijă și nu hrăniți urșii!”, este mesajul publicat de ACDB.

Chef mare de joacă pe marginea drumului național care traversează Munții Vrancei! Din fericire pentru ei ursoiaca era pe aproape dar necazul nostru este ca mâine exista riscul sa ne trezim cu ei accidentați de vreo masina la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Focșani. https://www.acdb.ro/centrul-pentru-reabilitarea-faunei-salbatice. Așadar conduceți cu grijă și nu hrăniți urșii!

Publicată de ACDB pe Joi, 2 ianuarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ