Carambol în aburi de alcool. S-au înfipt cu BMW-ul, într-un Volkswagen și într-un Mercedes

2756

Doi tineri din Botoșani, aflați în stare de ebrietate, au reușit să distrugă trei mașini, după ce au derapat cu un BMW X3. Puși în fața fiolei, protagoniștii au dat vina unul pe celălalt, nereușind să se înțeleagă între ei cu privire la cine a condus.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23:15, în timp ce se deplasau de pe strada Tudor Vladimirescu pe Săvenilor în direcția Răchiți.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, șoferul a pierdut controlul mașinii și a derapat puternic, izbindu-se într-un Volkswagen Passat. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a urcat pur și simplu pe o alta, marca Mercedes.

Iar asta nu e tot. Potrivit botosaneanul.ro, în carambol a fost atinsă și o Dacia Logan. În total, patru autoturisme implicate, dintre care trei serios avariate.

Polițiștii sosiți la fața locului au reușit să îi pună fiola unui tânăr din BMW, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Amețiți de aburii alcoolului, cei doi tineri s-au apucat de mințit, dând vina unul pe celălalt. Prin urmare, polițiștii i-au ridicat pe amândoi și i-au dus la Spitalul Județean pentru probe de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ