Un tânăr de 32 de ani, grav rănit într-un accident rutier, are nevoie de ajutorul nostru

703

Medicii de la Spitalul Județean din Timișoara fac eforturi disperate pentru a-i salva viața lui Daniel Dincă, un tânăr în vârstă de 32 de ani din județul Hunedoara, care zilele trecute a fost implicat într-un grav accident rutier.

Pe numele mamei sale a fost deschis un cont bancar în care orice donație este binevenită.

“Banii îi folosesc pentru recuperare. El este cel mai bun prieten al meu. Mă gândesc să-l ajut cumva, e singurul mod prin care pot să o fac. Este și va fi nevoie de resurse financiare pentru a duce la bun sfârșit această luptă. Starea lui în continuare este foarte gravă, dar el luptă. Din informațiile pe care le avem, el luptă în continuare”, spune Alin Cristea, prietenul cel mai bun al lui Daniel Dincă.

ranit

În timp ce conducea un autoturism între localităţile Pui şi Livadia din județul Hunedoara, bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a lovit un parapet de beton al unui podeţ, apoi s-a răsturnat. Acesta se afla singur în maşină şi a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Petroşani. De acolo a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara.

Donațiile se pot face direct în contul bancar deschis de mama acestuia la Raiffeisen Bank.

Nume : Viorica Olga Marcela Dincă

Lei : RO20RZBR0000060018899513

Euro: RO63RZBR0000060018899515

LĂSAȚI UN MESAJ