Un şofer rupt de beat, prins de poliţişti în lanul de grâu, a început să plângă în timp ce sufla în fiolă

316

Un şofer rupt de beat, prins de poliţişti în lanul de grâu, a început să plângă suflând în fiolă. Agenţii l-au urmărit mai mulţi kilometri pe şosea, apoi pe câmp, reuşind să îl reţină. În maşină mai era un bărbat beat, care plânge şi el şi se roagă de poliţişti să fie blânzi.

Un filmuleţ în care sunt surprinşi doi bărbaţi într-un lan de grâu, încătuşaţi lângă o maşină, în urma unei acţiuni a poliţiştilor, a devenit viral pe Facebook. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt confirmă că evenimentul a avut loc în Olt, sâmbătă, 28 iunie 2019, şoferul, care este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, fiind un bărbat în vârstă de 36 ani, din Coteana, judeţul Olt, scrie Adevărul.

Poliţiştii i-au făcut semn să oprească în Drăgăneşti-Olt, urmărindu-l ulterior până la Coteana, unde au reuşit să-l oprească într-un lan de grâu. Filmul, postat pe Facebook de Clubul taximetriştilor, a adunat sute de comentarii şi peste 1.700 distribuiri în doar 9 ore. Un poliţist îl testează pe şofer cu aparatul etilotest, iar din discuţie reiese că acesta, aflat în stare de ebrietate, nu ar fi oprit la semnalul poliţistului.

VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.