22.2 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

Un șofer a fost amendat cu 1000 de lei pentru un gest necivilizat. Ce a făcut bărbatul

Un șofer din Timișoara a fost sancționat de polițiștii locali pentru că a aruncat deșeuri de pe geamul mașinii. Gestul său necivilizat l-a costat 1.000 de lei.
„O patrulă auto a observat în trafic un timișorean care a aruncat pe geamul autoturismului Audi cu care se deplasa pe str. Pop de Băsești ambalaje de hârtie. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 1000 lei conform HCL 371/2007 pentru fapta sa. Nu a avut nimic de obiectat, recunoscând că nu a făcut un lucru civilizat. Poliția Locală atrage din nou atenția că astfel de fapte precum aruncarea de resturi, ambalaje, inclusiv chiștoace de țigări, coji de semințe etc, se sancționează conform HCL 371/2007 cu amenzi între 500 și 1000 lei”, a transmis Poliția Locală.
De asemenea, polițiștii locali patrulează și în civil, în special în zona centrală, pentru a-i surprinde pe cei care aruncă pe jos tot felul de gunoaie.
„În ultimele două luni, pe această linie au fost aplicate un număr de 479 sancțiuni contravenționale, constatându-se o scădere a numărului de astfel de cazuri în zona centrală, dar fiind depistați cetățeni care au aruncat astfel de resturi mai mult în celelalte zone. Spre exemplu, situații de acest gen sunt inclusiv în atenția polițiștilor locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră”, mai spun polițiștii.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :