Un singur candidat, angajat pe loc la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de la Reșița

207

Din cele 81 de locuri de muncă oferite la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reșița, doar un singur candidat a fost angajat pe loc.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin a organizat, în 20 octombrie 2017, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Întâlnirea dintre angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de munca a avut loc la Reșița, la Universitatea Eftimie Murgu. Prezenţi la bursă au fost 42 de agenţi economici care au oferit 81 de locuri de muncă pentru absolvenți.
Și la această ediţie, locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 18 locuri de muncă, în calificările: economist, asistent/specialist marketing și ingineri de diferite specializări.
Persoana încadrată la bursă a ocupat un loc de muncă în meseria de informatician. Alți 8 au fost selectați în vederea încadrării dintr-un număr de 33 de absolvenți participanți.
Atât agenţii economici, cât şi persoanele participante la burse au primit pliante care au conţinut informaţii referitoare la serviciile oferite, precum şi facilităţile de care pot beneficia atât șomerii, cât şi angajatorii, dacă apelează la serviciile Agenţiei.
Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ