Politehnica salvează onoarea timișorenilor în runda a 13-a

90

Un singur punct au adunat echipele timișorene în etapa a 13-a din Liga a II-a. ASU Politehnica a salvat în extremis un punct la Motru, în timp ce Ripensia a suferit al cincilea eșec consecutiv.

Politehnica a smuls în prelungiri o remiză la Motru, din disputa cu Pandurii Târgu Jiu. Golul semnat de Raul Krausz în minutul 90+2 a consfințit rezultatul final al unei partide ce părea că se îndreptă spre o victorie a gazdelor cu 1-0. Gazdele au condus din minutul 27 după reușita lui Lung, atent pe recuperare după lovitura liberă executată de Pîrvulescu.

Pentru Poli această remiză reprezintă al treilea meci consecutiv fără înfrângere după victoriile cu Olimpia Satu Mare și UTA Bătrâna Doamnă. O serie bună de rezultate pozitive care îi aduce pe alb-violeții pe poziția șaptea, înaintea deplasării la Snagov, de peste o săptămână.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia, Krausz, Taub – Ignea, Coadă, Topic – Predescu, Bădăuţă, Plămadă. Au mai jucat Ghinescu, Țugui, Staicu. Jocul Ripensiei a început practic de la 1-0 pentru gazde. Ilfovenii au primit un penalty după 5 minute pentru un henț al lui Apro. Dedu a transformat lovitura de la 11 metri. Misiunea oaspeților s-a complicat înaintea pauzei, Vlădia fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben și Ripi trebuia să se descurce în 10 oameni din minutul 44. Gazdele au închis jocul în minutul 69, printr-un contraatac finalizat de Tudorache.

Seria neagră a lui Ripi se poate prelungi pentru că sâmbătă, în Ciarda Roșie, sosește liderul clasamentului – trupa pregătită de Dan Alexa – Dunărea Călărași. Roș-galbenii au ajuns pe poziția a noua.

Ripensia: Rădulescu – Ad. Popa, Vlădia, Apro, Toma – Semeniuc, Stoi, Zaluschi, Ad. Ungureanu – Mediop, Golda. Au mai jucat Horcea, Mânecan, Berivoescu.

LĂSAȚI UN MESAJ