Un senegalez din Serie A pentru poarta lui ACS Poli

89

Un senegalez din Serie A pentru poarta lui ACS PolPortarul senegalez Lys Gomis este al șaselea transfer al iernii la ACS Poli, conform presei din Italia. Acesta a venit împrumut la Timișoara de la AC Torino.

În plină criză cauzată de startul ratat în meciurile oficiale, ACS Poli rămâne activă pe piața transferurilor în căutarea unor jucători care să ridice nivelul calitativ. La două zile după dușul rece cu Voluntari, bănățenii și-au ”blindat” poarta cu încă un portar care se alătură lui Smaranda și israelianului sosit recent Ram Strauss.

Lys Gomis a venit împrumut la Poli până în vară de la gruparea de Serie A, AC Torino. Pe aceeași filieră sosise în capitala Banatului și mijlocașul Nicolas Gorbosov în urmă cu trei sezoane. Gomis este un portar în vârstă de 26 de ani ce aparține de Torino însă nu a jucat deloc pentru prima echipă a clubului. A evoluat ca împrumut pentru mai multe grupări din Serie B, Ascoli, Casale sau Foggia, iar în tur a fost în lotul lui Frosinone fără însă să joace pentru aceștia în Serie A.

Împrumutul a fost anunțat în premieră de site-ul oficial al torinezilor, ulterior informația a fost preluată de presa din Peninsulă. Portarul cu 4 selecții în naționala Senegalului este evaluat la 600.000 de euro de siteurile de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ