29.3 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

Aparat vital pentru bebelușii în stare critică, donat Maternității Odobescu în urma unei campanii de strângere de fonduri inițiată de o mămică

SănătateAparat vital pentru bebelușii în stare critică, donat Maternității Odobescu în urma...

O mămică din Timișoara, care a fost nevoită să stea în spital cu bebelușul ei mai multe zile, a luat decizia de a face o faptă bună pentru micuții în stare gravă care vin pe lume la Maternitatea Odobescu. Prin urmare, Andreea a realizat că ar fi binevenit încă un pulsoximetru în spital, pentru a asigura copiilor de la terapie intensivă cele mai bune condiții de recuperare, astfel că a inițiat o campanie de strângere de fonduri.

Pulsoximetru este un aparat ce monitorizează pulsul bebelușilor aflați la terapie intensivă și care ajută medicii să determine dacă bebelușii mai trebuie să stea sau nu în incubator. După aproape un an, mămica din Timișoara a reușit să strângă o bună parte din suma necesară achiziționării aparatului medical.

Școala Mamei Junior a ajutat-o pe Andreea în procesul de achiziție, acoperind diferența de sumă pentru ca acest vis să devină realitate. Astfel că, săptămâna trecută, acest aparat de monitorizare a fost dus la Maternitatea Odobescu și dăruit copilașilor de la terapie intensivă. Școala Mamei Junior susține cauzele bune și persoanele cu inițiativă, care încearcă să îmbunătățească calitatea vieții copiilor„, transmit reprezentanții ONG-ului.

Pulsoximetrul a costat aproape 8.000 de lei.

Citește și :