Un român a furat toate bijuteriile din casa bătrânilor pe care îi îngrijea, în Italia

113

Un român în vârstă de 42 de ani a fost reținut de Carabinieri, bărbatul fiind acuzat că a sustras bijuterii în valoare de 5.000 de euro chiar din casa cuplului de bătrâni de care trebuia să aibă grijă.

Românul, cu inițialele C.D, începuse lucrul cu doar o zi înainte, însă nu a mai vrut să continue. Când i-a anunțat pe cei doi bătrâni că renunță la job, femeia a intrat la bănuieli și a chemat poliția, relatează portalul vignaclarablog.it.

Italianca în vârstă de 70 ani îl angajase pe român să aibă grijă de soțul ei, bolnav la pat. Când a auzit că românul vrea să plece din casa lor după numai o zi, femeia a intrat la bănuieli.

A mers să verifice sertarele în care ținea obiectele de valoare, între care și un ceas de aur. Femeia a fost șocată să observe că lipseau toate bijuteriile, valoarea acestora fiind estimată la 5.000 de euro. Bătrâna a sunat la 112.

Ajunși rapid la fața locului, Carabinierii au percheziționat mașina românului și au găsit toate bijuteriile furate de la cei doi pensionari. Bărbatul a încercat să plece rapid, însă a fost reținut de oamenii legii.

Românul a fost arestat, urmând să fie judecat pentru infracțiunea de furt agravat.

sursa – stiridiaspora.ro

LĂSAȚI UN MESAJ