Un român a aflat că este mort. O primărie din vestul țării îl înștiințează că a decedat

254

Situație bizară pentru un bărbat din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța. Omul a aflat că a fost declarat decedat, deși el este cât se poate de viu. Recent, a primit o adresă emisă de o Primărie din vestul țării prin care este înștiințat că nu mai este în viață. Acum, omul trebuie să demonstreze în instanță faptul că este viu. Altfel, își poate pierde dreptul la pensie și toate asigurările.

Primăria localității Valu lui Traian din județul Constanța a fost înștiințată, printr-o adresă, că localnicul Ion Faraoanu este mort, iar autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a-l scoate din baza de date a Serviciului Public Comunitar.

În adresa trimisă de Primăria Arad se menționa faptul că ar fi fost făcută și o verificare și a fost emis și certificatul de deces pe numele lui Ion Faraoanu, relatează Replica.

Un angajat al Primăriei din Valu lui Traian nu auzise ca Faraoanu să fi murit, așa că l-a sunat direct. La telefon i-a răspuns culmea bărbatul care a aflat uimit că Primăria Arad l-a declarat decedat.

Mai apoi, reprezentanţii Primăriei Valu lui Traian s-au deplasat la domiciliul bărbatului, l-au fotografiat şi au luat legătura cu Primăria Arad.

Ion Faraoanu va trebui să se adreseze mai departe instanței pentru a anula certificatul de deces emis de autoritățile din Arad, cel mai probabil, dintr-o greșeală.

Bărbatul este pensionar și are peste 60 de ani. Localnicii din Valu lui Traian îl știu că se ocupă cu apicultura și are sere de legume.

sursa – libertatea.ro

sursă foto: Replica

LĂSAȚI UN MESAJ