Un puștan, la volanul unei mașini, a făcut ravagii pe un bulevard al Reșiței

1505

Un puști de vreo 18 ani, circulând cu viteză mare într-o zonă de 40 km la oră, pe unul din bulevardele Reșiței, a provocat sâmbătă după-amiază, un accident care s-a lăsat cu o persoană în comă, un stâlp și o mașină avariate. În plus, un angajat al unei cunoscute firme de cablu, care numai ce coborâse de pe acel stâlp, s-a aflat la un pas de a fi a doua victimă.

Șoferul de ocazie a pierdut controlul volanului, după care mașina s-a răsturnat și a prins în busculadă o femeie de aproximativ 65 de ani, care este în stare critică, după ce a fost aruncată câțiva metri în sus de  mașina care a ajuns pe trotuar.

Două ambulanțe au ajuns la locul accidentului, iar medicul de pe ambulanță a încercat chiar la fața locului operațiuni de resuscitare a femeii.

Mașina condusă de tânărul de 18 ani care venea dinspre Piața Reșița Nord și se îndrepta spre Kaufland, cu mare viteză. Tânărul inconștient de la volan a pierdut controlul mașinii, a intrat în bordură, în pomișorii de pe trotuar, în stâlpul de la colțul străzii și s-a răsturnat. Oamenii au întors mașina, care se răsturnase după ce a lovit tot ce a prins în cale. Șoferul a scăpat fără nici o zgârietură.

Martorii spun că avea viteză mare, că a frânat foarte mult, după care s-a auzit o bubuitură puternică. Mașina scăpată de sub control a lovit tot ce a prins în cale: bordură, stâlp, pomi, o mașină parcată și femeia aflată pe trotuar. Accidentul putea fi un carnagiu, dacă pe trotuar ar fi fost mai mulți oameni, cu siguranță toți ar fi devenit victime. Pe zona pe care s-a produs accidentul este limită de viteză de 40 de km la oră.

Tânărului care a condus mașina i se va deschide cu siguranță un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă, dacă femeia va supraviețui, sau pentru ucidere din culpă dacă femeia va deceda. În plus, teribilistul va trebui să repare și mașina avariată pe trotuar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ