Un primar din Banat ,,altfel!” Despre cine este vorba și ce planuri are pentru localitatea sa

2577

Cu toate că avut de câtvea ori intenția de a-și da demisia din funcția proaspăt ocupată, primarul din Moldova Nouă a ales de fiecare dată să rămână pe poziții. Cum finalul primului an calendaristic de mandat se apropie, Torma trage linie și se declară mulțumit de ce a reușit să facă din oraș într-un timp așa scurt.

Edilul susține că în toată această perioadă, de când a preluat frâiele orașului și până în prezent, a reușit ce n-au putut face alții în zece ani – să creeze o echipă unită care să „tragă la aceeași căruță”. Torma se mândrește și cu faptul că a reușit să construiască un buget armonios și un plan de investiții care să scoată orașul din mocirlă.

„Suntem de multe ori hotărați să vedem doar ce ni se arată în orizontul privirii. Dar pentru a putea construi un viitor european în următorii 10 ani, trebuie să avem curajul să visăm, să avem puterea de a depăși limitele normalității și, nu în ultimul rând, să nu ne temem în a ne asuma responsabilități.

În curând se încheie primul an calendaristic în calitate de primar, un an în care am construit buget, proiecte și cel mai important, o echipă.

Sunt lucruri care nu pot fi văzute de cetățeni, lucruri care nu sunt palpabile, dar care clădesc valoarea comunității noastre pe termen lung. Sunt convins că întreaga comunitate din Moldova Nouă urmărește cu interes activitatea mea ca Primar. În același timp rămân un primar nonconformist cu abordări directe, mai puțin diplomat, dar corect în relația cu cetățenii.

Eu cred in potențialul turistic al Clisurii Dunării, cred în valoarea acestui minunat Ostrov și cred că încet vom putea opri exodul forței de munca și vom putea ca prin oportunitățile create să aducem noi investitori în Clisură și în Moldova Nouă”, explică primarul Adrian Torma.

sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.