Un prim obiectiv ratat, Saracens iese din Cupa Regelui

42

Cupa Regelui rămâne doar un vis în 2018 pentru SCM Timișoara Saracens. Campioana s-a oprit în semifinalele competiției, învinsă de CSM București cu 31-8.

Neplătiți de mai bine de două luni, rugbiștii timișoreni și-au compromis orice șansă de a câștiga primul trofeu al noii stagiuni. Saracens a fost eliminată în semifinalele Cupei Regelui în duelul cu ”bogata” CSM București. Cu un lot slăbit în această vară și ajunsă într-o situație deloc plăcută de a avea rugbiști care se dau loviți din cauza datoriilor salariale, Saracens pornea în mod cert cu șansa a doua în semifinala jucată la Cluj.

Iar acest lucru s-a văzut și pe teren, unde bucureștenii și-au apropiat victoria cu 31-destul de clar. Dacă la eseuri scorul a fost egal, 1-1, în schimb CSM-ul a căutat profitat la maxim de fiecare eroare și l-a lăsat pe Florin Vlaicu să rezolve situația. Opt penalități și-a trecut în cont fundașul bucureștenilor în timp ce Saracens a răspuns doar cu una semnată de Samoa. Mult prea puțin pentru a avea o tabelă echilibrată.

Trebuie spus că încercarea timișorenilor a purtat semnătura talonerului Eugen Căpățână în debutul partidei, de altfel singurul moment în care sarazinii au condus. Trupa lui Sosene Anesi a avut trei eliminări temporare în acest joc: Vasile Rus, Dorin Lazăr și Jody Rose.

Saracens: Taupaki, Căpățână, Doge – Stewart, Iftimiciuc – Neculau, Rus, Morrison – Conache, Rose – Shennan, Manumua, Fercu, Zaharia – Samoa. Rezerve: Rădoi, Mariș, Halalilo, Mureșan, Whitehurst, Lazăr, Rupanu, Lemnaru.

SCM-ul va disputa finala mică a Cupei Regelui sâmbătă, la București, în compania formației CSM Știința Baia Mare. În finala mare se vor înfrunta Steaua București și CSM București.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ