Un prim obiectiv ratat, Saracens iese din Cupa Regelui

46

Cupa Regelui rămâne doar un vis în 2018 pentru SCM Timișoara Saracens. Campioana s-a oprit în semifinalele competiției, învinsă de CSM București cu 31-8.

Neplătiți de mai bine de două luni, rugbiștii timișoreni și-au compromis orice șansă de a câștiga primul trofeu al noii stagiuni. Saracens a fost eliminată în semifinalele Cupei Regelui în duelul cu ”bogata” CSM București. Cu un lot slăbit în această vară și ajunsă într-o situație deloc plăcută de a avea rugbiști care se dau loviți din cauza datoriilor salariale, Saracens pornea în mod cert cu șansa a doua în semifinala jucată la Cluj.

Iar acest lucru s-a văzut și pe teren, unde bucureștenii și-au apropiat victoria cu 31-destul de clar. Dacă la eseuri scorul a fost egal, 1-1, în schimb CSM-ul a căutat profitat la maxim de fiecare eroare și l-a lăsat pe Florin Vlaicu să rezolve situația. Opt penalități și-a trecut în cont fundașul bucureștenilor în timp ce Saracens a răspuns doar cu una semnată de Samoa. Mult prea puțin pentru a avea o tabelă echilibrată.

Trebuie spus că încercarea timișorenilor a purtat semnătura talonerului Eugen Căpățână în debutul partidei, de altfel singurul moment în care sarazinii au condus. Trupa lui Sosene Anesi a avut trei eliminări temporare în acest joc: Vasile Rus, Dorin Lazăr și Jody Rose.

Saracens: Taupaki, Căpățână, Doge – Stewart, Iftimiciuc – Neculau, Rus, Morrison – Conache, Rose – Shennan, Manumua, Fercu, Zaharia – Samoa. Rezerve: Rădoi, Mariș, Halalilo, Mureșan, Whitehurst, Lazăr, Rupanu, Lemnaru.

SCM-ul va disputa finala mică a Cupei Regelui sâmbătă, la București, în compania formației CSM Știința Baia Mare. În finala mare se vor înfrunta Steaua București și CSM București.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.