Risipa banilor din administrație! Ce se mai întâmplă cu iluminatul stradal Foto

303

Timișoara a fost în beznă multe nopți. Iluminatul stradal a funcționat foarte prost în ultimii ani, dar și acum mai întâlnim situații ciudate, chiar și cu noul administrator al sistemului.

Dacă până acum locuitorii din zona Bălcescu se plângeau ca noaptea pe unele străzi și în parcuri nu e lumină, acum ne transmit că lămpile stau aprinse și ziua. Un cititor ne-a trimis câteva fotografii surprinse în Parcul Carmen Sylva în care se văd lămpile aprinse pe stâlpii de iluminat.

„Nu e nici prima oră, nici seară. Este amiază și becurile din parcul Carmen Sylva sunt aprinse. Nu ar fi nicio problemă dacă ele ar rămâne așa și seara târziu. Nu putem lasă copiii în parc seara când e răcoare pentru că e beznă. Oare primăria își permite să plătească energia electrică aiurea?”, ne-a scris cititorul.

Serviciul de iluminat public a fost mutat în sarcina Societății de Transport Public Timișoara, anul acesta, tocmai pentru a remedia astfel de situații. Regia primește 300.000 de euro anual, timp de 5 ani, pentru a oferi timișorenilor iluminat stradal decent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.