Un polițist a oprit traficul pentru a recupera mingea unor copii dintr-o intersecție. „Poate l-am avut chiar pe viitorul Gică Hagi lângă noi”

16

Un polițist a oprit traficul pentru a recupera mingea unor copii dintr-o intersecție aglomerată. Puștii se jucau într-un părculeț din apropiere când mingea le-a sărit în stradă. Momentul a fost filmat de unul dintre părinți.

Polițistul de la Brigada Rutieră București a fost felicitat pe Facebook după ce gestul său a devenit vital. Agentul a oprit traficul dintr-o intersecție pentru a recupera mingea unor copii. Polițistul a evitat, astfel, o tragedie, iar momentul a fost filmat de unul dintre părinți.

„Eram în intersecția cu pricina, când, deodată, o minge de fotbal a sărit dintr-un părculeț din apropriere, direct în intersecție. Ce era de făcut? Copiii se uitau lung după minge.

Am pornit girofarul și am oprit traficul, să nu cumva, careva, să fereasca mingea și s-o dăm în altele! Mingea a fost „pasată” și toată lumea a fost fericită. Cine știe, poate l-am avut chiar pe viitorul Gică Hagi lângă noi”, a declarat agentul de poliție.

Reacția Poliției Române

Gestul viral a fost lăudat și pe pagina de Facebook a Poliției Române. „Am primit acest mini clip de la un domn, împreună cu textul: „Eram în parc cu fii-miu și colegul dumneavoastră a oprit mașina, traficul, s-a dat jos și a făcut asta”. Ne-am interesat ce a fost acolo, am luat legătura cu colegul nostru din imagine, pe numele lui Cătălin, de la Brigada Rutieră București, care nici nu a realizat că a fost filmat și ne-a spus pe scurt că: – Eram în intersecția cu pricina, când, deodată, o minge de fotbal a sărit dintr-un părculeț din apropriere, direct în intersecție. Ce era de făcut? Copiii se uitau lung după minge… Am pornit girofarul și am oprit traficul, să nu cumva, careva, să fereasca mingea și s-o dăm în altele! Mingea a fost „pasată” și toată lumea a fost fericită. Cine știe, poate l-am avut chiar pe viitorul Gică Hagi lângă noi! Cam atât din povestirile urbane! Seară liniștită tuturor!”
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ