Un oraş din vestul ţării se află pe harta zonelor expoziționale importante

119

La Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a fost celebrată Ziua Mondială a Expozițiilor 2017, sub sloganul „Aradul, pe harta zonelor expoziționale importante”.

În bilanțul semestrial al CCIA Arad s-a putut observa un trend crescător faţă de activitatea expozițională desfășurată la Expo Arad, deoarece în primele șase luni ale anului, au fost organizate cinci târguri expoziţionale la care au participat aproximativ 400 de expozanți și aproximativ 20.000 de vizitatori, cu mult mai mult faţă de media anilor anteriori. De asemenea, au fost organizate şi evenimente ale unor terţe persoane, cum ar fi expoziția Demo Metal Vest, organizată de Tehnic Media.

Pe plan național și internațional, Aradul a început să devină din ce în ce mai cunoscut, odată cu organizarea de către CCIA, a târgurilor și expozițiilor, atât pe plan naţional, cât şi internaţional, prin participarea alături de societățile din întreaga Europă, din țări ca Ungaria, Germania, Italia, Franța, Austria, Grecia, Polonia, Spania, Slovenia, Serbia, Slovacia, Bulgaria, și altele.

Pavilionul Expo Arad aduce multe beneficii economiei locale, în domenii conexe cum este turismul, sectorul industriei hoteliere și a serviciilor alimentare. CCIA își dorește ca parteneriatele cu administrația locală să fie mai intense, pentru atingerea obiectivului comun, acela al dezvoltării Aradului ca zonă expozițională.

LĂSAȚI UN MESAJ