Un om a murit și doi copii au fost răniți după impactul dintre un tractor și un tren

176

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, miercuri după amiază, între Salonta şi Ciumeghiu.

Un tractor a fost lovit de un tren, iar în urma impactului şoferul tractorului a murit. De asemenea, doi copii, pasageri în tren, au fost răniţi uşor. Doar unul dintre cei doi minori, o fată de 15 ani, a fost transportată la spital, ea suferind un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie lombară.

Se pare că trenul este unul de tip personal, aparţinând unei companii private.

Potrivit căpitanului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, apelul de urgenţă la numărul unic 112 s-a făcut la ora 15.15, iar spre locul indicat s-au deplasat două echipaje de prim-ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

UPDATE: Potrivit comisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, accidentul s-a petrecut pe un drum agricol, iar şoferul tractorului mergea dinspre Salonta spre Ciumeghiu.

Cel mai probabil, bărbatul nu a respectat indicatorul rutier „Crucea Sfântului Andrei”, existent la trecerea la nivel cu calea ferată şi care îl obliga să oprească înainte de a traversa.

„La faţa locului fac cercetări poliţiştii Serviciului de PoliţieTransporturi Bihor”, a declarat Dinu pentru ebihoreanul.

LĂSAȚI UN MESAJ