Un nou parc tematic care va concura cu Disneyland

148

La sud-est de Londra, pe malul Tamisei, se construiește parcul tematic London Paramount Entertainment Resort, a cărui inaugurare este prevăzută pentru 2021 și unde filme ca „Star Trek” sau „Nașul” vor avea spațiul lor, relatează cotidianul spaniol ABC.

London Paramount Entertainment Resort va oferi o amplă gamă de distracții în aer liber sau în spații acoperite, înconjurate de cafenele, baruri și restaurante, informează Agerpres.

Printre zonele sale tematice se numără „Adventure Isle” (Insula Aventurii), „Land of Legends” (Tărâmul Legendelor), „Cartoon Circus” (Circul desenelor animate), „Port Paramount” (Portul Paramount).

Distracția va fi asigurată, de asemenea, de spectacole și evenimente muzicale. După-amiaza, de exemplu, în parc se va desfășura „Paramount and Friends Carnival”, iar seara va avea loc un show cu protagoniști ai Paramount Pictures și alte staruri, cum se întâmplă, de exemplu, în parcurile Disney.

Este prevăzută și construcția unui spațiu care va găzdui ample spectacole, conferințe, expoziții și evenimente muzicale și sportive. Va exista și un teatru, care va putea primi 1.500 de persoane.

London Paramount Entertainment Resort va avea, în plus, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice interioare din Europa.

Pentru a facilita cazarea, se construiesc hoteluri cu un total de 5.000 de dormitoare.

Proiectul ar urma să creeze până la 27.000 de locuri de muncă. Inițiatorii se așteaptă să primească 15 milioane de vizitatori pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ