Un nou conflict în trafic între şoferul unui BMW şi cel al unui autobuz, încheiat cu bătaie VIDEO

151

Doi şoferi s-au bătut într-un sens giratoriu din Vaslui, după o şicanare în trafic. În incident au fost implicaţi şoferul unui autoturism şi cel al unui autobuz. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar pentru loviri şi alte violenţe.

Incidentul a avut loc într-un sens giratoriu dn Vaslui. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum autoturismul merge în faţa autobuzului, iar în sensul giratoriu şoferul maşinii opreşte. Acesta coboară şi se ia la bătaie cu şoferul autobuzului.

Încăierarea dintre cei doi a blocat traficul în intersecţie. În cele din urmă, şoferul autobuzului a sunat la 112.

„Au fost identificaţi participanţii la acel incident. S-a întocmit un dosat de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În eventualitatea în care odată cu efectuarea cercetărilor se vor pune în evidenţă şi săvârşirea altor infracţiuni le vom cerceta şi pe acestea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, înaintea incidentului din sensul giratoriu, şoferul autoturismului ar fi mers în zig-zag câteva sute de metri în faţa autobuzului.

LĂSAȚI UN MESAJ