Un mare festival de cultură urbană care a adunat mii de spectatori, revine la Timișoara!

166

După un debut extraordinar, cu peste 7.000 de participanți la prima ediție, Vest Fest dă startul celei de-a doua ediții.

Cel mai mare festival de cultură urbană din zona de vest a țării revine în fața publicului cu primele nume anunțate: B.U.G. MAFIA, Subcarpați, Ziggi Recado și Deliric X Silent Strike. Important de menționat este și faptul că, anul acesta, festivalul va dura 3 zile, din 13 și până în 15 octombrie, concertele desfășurându-se până în zorii zilei într-o locație indoor care va fi dezvăluită în luna septembrie.

B.U.G. MAFIA
Una dintre cele mai longevive trupe românești, veterani ai Hip-Hop-ului autohton și piatra de temelie a gangsta rap-ului de la noi, B.U.G. Mafia rămâne una dintre cele mai îndrăgite trupe care vor veni în 13-15 Octombrie la Timișoara să încânte publicul cu melodiile lor celebre.

SUBCARPAȚI
Headlineri ai primei ediții VEST FEST, cei de la Subcarpați sunt printre motivele principale pentru care un public numeros și frumos s-a adunat în Parcul Rozelor, în luna octombrie a anului trecut. În formulă completă, gata să transmită emoție și dragoste, așa cum ne-au învățat încă de la început, în perioada 13-15 octombrie îi vedem la Timișoara.

ZIGGI RECADO
Cunoscut mai ales pentru celebra piesă „Need To Tell You This”, ZiGGi Recado are o discografie complexă, iar ultimul său EP, „The Commission”, a fost lansat chiar în cursul acestei săptămâni și este disponibil pe toate platformele online.

DELIRIC X SILENT STRIKE
Membrii formației vin la VEST FEST în formulă extinsă, alături de: DOC, Vlad Dobrescu, Muse Quartet și Dan Basu (visuals) pentru una dintre cele mai frumoase experiențe Hip-Hop live.

LĂSAȚI UN MESAJ