Un fost internațional e noul vicepreședinte al lui ACS Poli

903

Mutarea surpriză în conducerea prim-divizionarei ACS Poli Timișoara. Fostul internațional Iosif Rotariu a fost numit vicepreședinte al grupării alb-violete.

Revenire importantă pentru clubul de Liga I. Iosif Rotariu va activa din nou în cadrul grupării de pe Dan Păltinișanu. Noua poziție pe care fostul jucător o va ocupa este cea de vicepreședinte al clubului. Numirea sa a fost făcută în urma unei ședințe a Consiliului Director al lui ACS Poli și vorbim de două decizii: înființarea postului de vicepreședinte și propunerea către Iosif Rotariu.

Acum în vârstă de 53 de ani, Rotariu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști formați de Politehnica Timișoara, club pentru care a adunat peste 200 de meciuri în patru perioade. În echipa națională a jucat în 25 de meciuri. A mai activat în cadrul clubului și din postura de antrenor secund.

Rotariu părăsise clubul timișorean în luna iunie pentru a accepta oferta de a lucra în cadrul clubului CSU Craiova. După o lună însă Roti a renunțat la jobul de la Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ