Un cunoscut milionar din Timișoara, acuzații la adresa DNA. Care este substratul poveștii

2015

Milionarul Neculai Miron, om de afaceri timişorean condamnat anul trecut la 2 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul devalizării Patrimoniului CNSLR Frăţia alături de Liviu Luca, a mers ieri la sediul Parchetului General, unde a depus o plângere penală privind abuzurile procurorilor DNA.

Neculai Miron, care are drept de rezidenţă în Italia, a reuşit să scape de închisoare, după ce a prezentat autorităţilor de la Roma suficiente argumente pentru a executa pedeapsa acolo, cu suspendare.

„În momentul în care a fost ridicat de carabinieri în vederea extrădării, avocaţii săi au depus o contestaţie şi au solicitat ca pedeapsa să fie executată în Italia. Judecătorii au constatat că timişoreanul nu a mai avut probleme cu legea penală, că prejudiciul a fost acoperit, ca infracţiunile reţinute de procurorii DNA nici nu se regăsesc în legislaţia penală din Italia, astfel că verdictul a fost pozitiv”, a declarat o sursă din anturajul lui Miron, citată de presa locală. Omul de afaceri este cunoscut ca un apropiat al lui Sorin Grindeanu şi al PSD Timiş.

sursa – evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.