Noi promisiuni pentru deschiderea traficului prin Piața Mărăști. Video

127

În Piața Mărăști se muncește la foc continuu. Cel puțin asta prezintă autoritățile locale care fac noi promisuni pentru deschiderea traficului prin Piața Mărăști.

Potrivit unei postări pe Facebook a primarului Nicolae Robu, de luni, 10 septembrie, șoferii vor putea trece prin sensul giratoriu din Mărăști. Atunci începe și școala și s-ar crea prea multă aglomerație dacă sensul ar rămâne închis.

”Am promis că luni dimineața vom relua traficul în zona Mărăști și așa se va întâmpla! SDM este din nou la înălțime! Oameni excepționali acești inși simpli, muncitori la drumuri, cum sunt oamenii simpli, în general! Harnici, cu bun simț, străini de parșiveniile și ticăloșiile semi/sfertodocților erijați în “înaltă societate” și judecători supremi ai orice și oricine, fără să aibă în spate nimic care să le dea o minimă legitimitate!”, a scris Robu pe rețeaua de socializare.

Angajații SDM au muncit și pe timp de noapte. A fost deja așternut un strat de asfalt, iar sensul este deja lărgit la 3 benzi. Se mai fac lucrări la trotuare și la carosabil în aceeași zonă, pe strada Oituz, Gheorghe Dima și pe Alexandru Ioan Cuza.

 

CONTINUĂM ÎN FORȚĂ ÎN PIAȚA MĂRĂȘTI!

Am promis că luni dimineața vom relua traficul în zona Mărăști și așa se va întâmpla! SDM este din nou la înălțime! Oameni excepționali acești inși simpli, muncitori la drumuri, cum sunt oamenii simpli, în general! Harnici, cu bun simț, străini de parșiveniile și ticăloșiile semi/sfertodocților erijați în “înaltă societate” și judecători supremi ai orice și oricine, fără să aibă în spate nimic care să le dea o minimă legitimitate!
Imaginile au fost luate aseară, înspre miezul nopții. Iar azi-dimineață, de la 7.00, acești oameni au continuat! Tot respectul!

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 7 Septembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ