Stadion NU, bază modernă de antrenament, DA! FRF face teren sintetic la Timișoara

180

Timișoara nu va avea, prea curând, un stadion modern cu mii de locuri, dar va avea o bază de antrenament de ultimă generație. Investiția o va face Federația Română de Fotbal.

FRF și Primăria Timișoara au încheiat un parteneriat pentru a se construi, în zona stadionului Dan Păltinișanu, un teren de fotbal cu gazon sintetic.

”În vederea promovării sportului în general, și jocului de fotbal în special, Municipiul Timișoara împreună cu Federația Română de Fotbal intenționează să se asocieze în vederea implementării unui proiect de Construire teren de fotbal cu suprafață de gazon sintetic pentru antrenament și joc, parțile fiind de acord în acest scop, de a efectua toate demersurile necesare pentru implementarea proiectului”, aflăm dintr-un proiect de hotărâre aflat pe masa Consiliului Local Timișoara.

Primăria va pune la dispoziția FRF terenul necesar, aflat lângă strada Cerna. De asemenea, autoritățile locale trebuie să elaboreze documentațiile tehnice pentru construirea terenului și să se asigure că există toate utilitățile: drenaj, imprejmuiri, instalații de apă-canal, instalații electrice, sistem de iluminat-nocturnă, anexe cu vestiare, dușuri, grupuri sanitare. Terenul va fi de minimum 2 stele și costurile de construire le va suporta Federația. Momentan nu s-au stabilit costurile sau durata de realizare a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ