Un celebru sportiv român, născut în Banat, părăsește România. Ce l-a determinat să ia această decizie

723

Cristi Chivu este decis să rupă orice legătură cu România, fiind gata să-și vîndă toate proprietățile de aici și să se stabilească definitiv în Italia sau în SUA. Cristi Chivu a fost întotdeauna un personaj discret. După retragere a ales să stea departe de sportul care l-a făcut celebru. Nu s-a mai implicat, deși nu a dus lipsă de oferte. A preferat să se dedice familiei și afacerilor personale.

Este foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă în România.

Potrivit revistelor de specialitate, Chivu are o avere de circa 22-25 de milioane de euro. De-a lungul timpului, a investit banii în imobiliare. În urmă cu aproximativ patru ani a plătit nu mai puțin de 4 milioane de euro pe o vilă în Corbeanca.

„Va renunța la absolut tot ce deține în România! Case, apartamente, terenuri… Le vinde pe toate! Nu vrea să mai fie legat de nimic. Este decis să înceapă o nouă viață în Statele Unite sau Italia. Nu mai vrea să rămână aici. Va veni doar în vizită. A scos, deja, mai multe proprietăți la vânzare. După ce scapă de ele, va părăsi țara. Vinde absolut tot! Chiar și sub prețul pieței. Țelul lui este să scape de toate lucrurile pe care le are în România și să-și continue viața în altă parte. Este foarte dezamăgit de tot ce se întîmplă aici. Preferă să trăiască departe de situația de aici”, a povestit, pentru FANATIK, un apropiat al lui Cristi Chivu.

sursă: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ