Hoții de biciclete ,,și-au găsit nașul”, la Timișoara

1706

Poliţiştii din Timişoara au identificat doi tineri, de 18 şi 22 de ani, bănuiţi de furtul a două biciclete de pe raza municipiului.

,,La data de 30 august a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea unui furt pe raza municipiului Timişoara.”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Suspectul furase bicicleta care era asigurată, pe strada Zăvoi din Timișoara, în data de 12 iunie. A creat astfel un prejudiciu în valoare de 2.300 de lei.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Tot miercuri, 30 august, în jurul orei 21, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la furtul unei biciclete de pe raza municipiului. La scurt timp, poliţiştii au depistat un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea furtului.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noptea de 29 spre 30 august, cel în cauză ar fi distrus sistemul de asigurare şi ar fi sustras vehicululul. Prejudiciul în valoare de 1.200 de lei a fost recuperat, bunul fiind restituit păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ