Un băieţel de 12 ani a fost batjocorit de asistenta maternală care-l creştea

1025

Un băieţel de 12 ani a fost batjocorit de asistenta maternală care-l creştea, în Timiş. Femeia are 49 de ani, e din Ghilad şi a fost arestată pentru 30 de zile.

Potrivit poliţiştilor, femeia îl luase în plasament pe băiat de la începutul acestui an, din luna ianuarie. La un moment dat, soţul femeii a ajuns acasă mai repede de la serviciu şi a văzut-o pe soţia lui în timp ce întreţinea relaţii intime cu băiatul de 12 ani pe care îl luase în plasament.

După ce a descoperit ce făcea soţia lui cu băiatul, bărbatul a început să o lovească pe femeie. Aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi le-a spus poliţiştilor că soţul o agresează. Când l-au luat la întrebări pe bărbat, acesta le-a spus poliţiştilor motivul pentru care şi-a bătut soţia.

Poliţiştii au preluat-o pe asistenta maternală şi au dus-o la audieri, apoi aceasta a fost reţinută şi dusă în Arestul Poliţiei Judeţene Timiş. Cazul a fost preluat de procurori, care au obţinut la Judecătoria Deta arestarea pentru 30 de zile a femeii. Copilul agresat a fost încredinţat Direcţiei pentru Protecţia Copilului Timiş şi i se va acorda consiliere psihologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.