Înainte de vizita la Timișoara, Dăncilă a fost huiduită la Cluj. Premierul s-a ascuns de protestatari

260

Viorica Dăncilă era aşteptată de protestatari în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii şi consilierii PSD Cluj.

Deşi Guvernul României deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, premierul Viorica Dăncilă nu a putut participa la Summitul de la Sibiu, întrucât, potrivit regulilor diplomatice, ţara noastră e reprezentată de preşedintele Iohannis.

Dăncila a ajuns la Cluj la orele prânzului iar prima oprire a fost la un restaurant din oraş unde s-a întâlnit cu mai mulţi primari PSD şi cu membri de partid. Nu a dorit aici să facă nicio declaraţie. Apoi a ajuns la Spitalul de Oncologie unde era aşteptată, în stradă, mai mulţi protestatari.

Viorica Dăncilă ar fi trebuit să ajungă la Casa de Cultură în jurul orelor 13:00, însă organizatorii au schimbat locul întâlnirii.

Oamenii care s-au adunat la Casa de Cultură au scandat: “Viorica nici nu ştii cât de incompententă poţi să fii”, “Ne e silă de Dancila!”, ”Casa de cultură, nu de impostură”, ”Noi nu vom fi conduşi de hoţi” şi ”Vrem inteligenţă, nu incompetenţă”.

LĂSAȚI UN MESAJ