Un băiat de numai 12 ani a fost înjunghiat de alţi trei minori

1413

Băiatul se juca, împreună cu un prieten, pe un teren de sport. La un moment dat au apărut alți trei tineri de etnie romă. Aceștia l-au lovit pe băiat cu piciorul în zona capului, i-au furat o boxă portabilă și l-au înjunghiat cu un cuțit în coapsa stângă, a anunțat reporteris.ro. Prietenul său nu a pățit nimic. Speriați, cei doi au cerut ajutor de la cei aflați în spitalul privat Arcadia, aflat în apropiere, informează „Atenție Poliția Iași„.

Copilul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria”. Starea minorului nu este gravă și nu necesită operație.

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce puștiul a fost înjunghiat de alţi trei băieţi. „Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 că un minor în vârstă de 12 ani, din Iaşi, în timp ce se afla pe strada Cicoarei, a fost înjunghiat în picior de trei băieţi. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care efectuează cercetări în vederea întocmirii situaţiei de fapt. Băiatul a fost transportat la Spitalul Sfânta Maria, pentru acordare de îngrijiri medicale”, a declarat, pentru agerpres, agentul-şef Diana Iacob, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

sursa: libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ