Un avion a aterizat de urgență la Viena, după ce un pasager român a agresat o stewardesă VIDEO

195

Un avion al companiei Blue Air care zbura pe ruta București – Stuttgart a aterizat de urgență azi-dimineață la Viena pentru că un bărbat român a agresat o stewardesă. Pasagerul a fost reținut, iar acesta se află în custodia autorităților austriece, potrivit unui comunicat de presă al companiei aeriene.

”Un avion al companiei Blue Air care zbura în directia Stuttgart (Germania) a aterizat de urgență azi la Viena (Austria) deoarece un bărbat (Român) a bătut o stewardesă”, a scris vineri un internaut, alături de o înregistrare video care arată cum polițiștii austrieci ridică un bărbat de pe scaun pentru a-l scoate din avion.

Blue Air a confirmat incidentul și a subliniat că pasagerul se află în custodia autorității austriece. Potrivit comunicatului de presă, comandantul a decis aterizarea neplanificată, pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului.

Un avion al companiei Blue Air care zbura în directia Stuttgart(Germania) a aterizat de urgență azi la Viena(Austria) deoarece un barbat(Roman) a bătut o stewardesa 😭😭😭

Publicată de Baraon pe Vineri, 27 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ