Un autocar ce transporta 25 de pasageri a ars în întregime pe Defileul Jiului

256

Pompierii au intervenit, marţi, în jurul prânzului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autocar de transport persoane pe Defileul Jiului, la limita dintre judeţele Gorj şi Hunedoara.

Șoferul a observat că de la blocul motor al autobuzului iese fum, moment în care a tras pe dreapta. A încercat să stingă singur focul, dar situația l-a depășit, așa că a cerut sprijinul autorităților. Salvatori din două județe, Gorj și Hunedoara, au sosit la fața locului. ISU Gorj a interbenit cu două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, iar ISU Hunedoara cu două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La locul incidentului au sosit și două ambulanţe ale SAJ Gorj.

Toţi cei 25 de pasageri au coborât singuri din autovehicul, potrivit ISU Gorj. Însă, autovehiculul a ars aproape în totalitate.

Compania de transport a trimis un alt autocar pentru preluarea călătorilor.

Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu au precizat că circulaţia în zonă este dirijată pe un singur sens. Autocarul făcea legătura între Petroșani și Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ