Un altfel de Cabaret, cu vedete de București, la Opera din Timişoara

765

”Un altfel de Cabaret”: sub acest titlu o premieră absolută aduce la Timișoara vedete ale scenei bucureștene, muzicale și teatrale, într-un show despre care realizatorii săi susțin că e un concept unic în România.

Evenimentul va avea loc luni, 21 martie 2016, de la ora 20, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Un teatru  mic se  zbate să  supraviețuiască  în această societate în eternă tranziție, deloc prietenoasă cu arta. Actrițele conduse de  directorul teatrului fac un nou spectacol de cabaret cu cântece, coregrafie, costume. Muncesc mult  la repetiții ca să îl  scoată în scurt timp la rampă. Directorul împrumută bani ca să poată produce spectacolul și vrea să demonstreze că teatrul poate să reziste cu marile vedete pe care le are.  Partenerul său, perfid insinuat în proiect, cel care i-a împrumutat  banii, își dorește ca acest spectacol să eșueze pentru a putea transforma teatrul într-un  club de noapte. Publicul  e  cel care va decide ce se va întâmpla mai departe și cui îi va da creditul său.

Spectacolul este regizat de Anca Sigartău după un text de Arthur V.Wesker, iar distribuția îi reunește pe Cosmin Seleși (Baby Boy), Aurelian Temișan (Mr. Tom), Tania Popa (Tammie), Doina Botiș (Danny ), Anca Sigartău (Annie), Alexandra Velniciuc (Allie), Corina Dănilă (Rossie), Manuela Cara (Magie& Orchestra si Lizzie ), Monica Davidescu (Penny)  și Ozana Barabancea ( Barbra Jo).

Biletele pentru unica reprezentație la Timișoara a Cabaretului costă între 60 și 100 de lei și se pot cumpăra de la Agenția Operei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.