Ultra-atletism la Timișoara! Cea mai lungă cursă de alergare non-stop din România

490

Asociația IDEAS și Clubul Sportiv Super Sports Club organizează în perioada 22-24 septembrie 2017 cea de-a doua ediție a concursului de alergare de anduranță S24H. Evenimentul se va desfășura în Parcul Copiilor din Timișoara. S24H este un concurs complex, ce va alinia la start alergători profesioniști și amatori din România, SUA, El Salvador, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Serbia și Ungaria. Aceștia vor încerca să doboare recordurile stabilite în 2016 la prima ediție S24H, să își testeze limitele și să stabilească noi recorduri naționale și internaționale.

Alergarea nu este altceva decât un „profesor” care îți oferă informațiile necesare pentru ca tu să te poți dezolta și evolua și pe celelalte planuri ale vieții, verificându-ţi astfel capacitățile fizice, creșterea încrederii în sine, cât şi a perseverenței, numărul alergătorilor de ultra-maraton crescând considerabil de la un an la altul.

„Vineri, în 22 septembrie 2017, la ora 9:00 se vor alinia la start 14 ultra-atleți. Ei vor alerga la proba de 48 ore de alergare. Sâmbătă, 23 septembrie 2017, se vor alinia la start alți 100 ultra-atleți care vor participa la probele de 12 și 24 ore de alergare. Starturile au loc în zile diferite pentru ca toți ultra-atleții să finalizeze cursa deodată, și anume duminică dimineața la ora 9:00. Îi vom premia apoi pe alergătorii „de fier” la scena din Parcul Copiilor din Timișoara duminică în 24 septembrie, începând cu ora 11:00. Îi așteptăm pe timișoreni să vină în parc și să îi susțină pe alergători. Un cuvânt de încurajare e mereu bine-venit și descrețește chiar și cea mai obosită frunte!”, a spus Diana Amza, managerul concursului.

Prin organizarea concursului de alergare de anduranță S24H, se doreşte punerea României pe harta mondială a ultra-atletismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.