Ultimul drum pentru Bogdan Mihoc, unul dintre suporterii decedați în teribilul accident din Arad

2755

Fotbalul a trecut în plan secund în weekendul negru al Aradului, dar tot fotbalul  și pasiunea pentru UTA a legat prietenii pe viață. Camarazii din peluză i-au fost alături, astăzi, lui Bogdan Mihoc, la ultimul său drum pe această lume, scrie sportarad.ro.

Întreg satul Benești și comuna Beliu, în frunte cu primarul Emanuel Horhat-Coraș, s-a îmbrăcat în negru și l-au plâns pe fiul lor, plecat la oraș pentru a-și face un trai mai bun, dar și pentru a-și hrăni dragostea pentru culorile „roș-albe”.

Dacă la priveghiul de ieri a fost prezent directorul general, Codru Grădinariu, astăzi, clubul UTA și-a adus ultimele omagii prin Ionuț Popa. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a adus cu el și o minge semnată de toți jucătorii Bătrânei Doamne la revenirea de la Timișoara, acolo unde, ieri, au bătut-o pe Poli în derby-ul Vestului.

Soarta lui Bogdan Mihoc, dar și al celuilalt Bogdan – Moisi, care au lăsat peluza goală (la propriu și la figurat) a fost legată de „duelul” de ieri, de pe „Dan Păltinișanu”. Ambii au muncit la coregrafia pentru derby, ultima lor coregrafie înainte de a se urca în mașina morții.

La Benești, familia lui Bogdan plânge, la Arad și peste tot în lume, printre utiști, e doliu. Mâine, la Cimitirul Eternitatea, e momentul despărțirii de celălalt Bogdan, care astăzi ar fi împlinit 21 de ani.

Mai peste tot în țară, la meciurile weekendului, galeriile au cinstit memoria celor doi fani utiști decedați în accidentul de joi seara. Înfrățită cu galeria utistă, peluza Stelei (Liga 4-a) a afișat și mai multe bannere emoționante:

Vezi mai multe imagini pe sportarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ