Tragedie pe o șosea din vest. Peste 30 de oameni răniți și un mort într-un accident de autocar

311

O persoană a murit și alte 32 au fost rănite după ce un autocar cu 72 de pasageri s-a răsturnat, în cursul dimineții, pe DN5, în localitatea Tătărești, județul Hunedoara, potrivit IGSU. Autocarul venea din Spania si avea directia Arad-Deva, potrivit primelor informații.

Bilanțul final al accidentului rutier petrecut luni dimineață, în jurul orei 5, pe Drumul Național 7, la Tătărăști a fost stabilit de autoritățile care au intervenit în ajutorul victimelor.

Un autocar cu 72 de oameni s-a răsturnat, 32 persoane rănite transportate la spital, o femeie de 40 de ani a decedat, iar 37 persoane transportate in spațiile de cazare puse la dispoziție de autorități, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara. Cei doi șoferi nu au avut de suferit in urma incidentului.

Accidentul rutier a avut loc după ce autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului. A fost activat planul roșu de intervenție. „Autocarul avea direcția Arad – Deva (se pare că veneau din Spania). Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor evenimentului. DN7 a fost blocat pe durata intervenției”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

sursa – zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ