Ultima victorie a anului pentru baschetbaliștii timișoreni

83

”Leii” bănățeni au încheiat cu fruntea sus anul 2016, cu cea de-a doua victorie externă a campionatului. În ultimele zile din an, SCM BCT a triumfat în disputa de la Craiova: 83-77.

Timișoara a obținut o victorie importantă în ecuația intrării în play-off în compania unei rivale directe la locurile 1-8. Baschetbaliștii conduși de Nenad Mandic s-au impus miercuri seara în fief-ul lui SCMU Craiova cu 83-77 și au bifat al șaptelea succes stagional. O victorie ce le întărește violeților locul 6 la finalul acestui an.

BCT-ul a fost la conducerea partidei în majoritatea timpului, așadar un rezultat conform cu evoluția din teren. Oaspeții au condus cu 23-11 după primul sfert, apoi s-au văzut egalați după un parțial cedat cu 16-28. Bănățenii au trecut din nou în conducere în sfertul trei, unul adjudecat cu 25-20, la fel ca și parțialul final: 19-18.

Omul meciului pentru oaspeți a fost americanul bănățenilor, Dominique Rambo, autor a 26 de puncte și 9 recuperări. L-au urmat Mladen Jeremic, cu 16 puncte, Diaz, cu 13 puncte, Popa Calotă, cu 8 puncte, Otasevic, cu 8 puncte, Komatina, cu 5 puncte, Drăgușin, cu 4 puncte, și Andrieș, cu 3 puncte. Principalul marcator al disputei a fost americanul oltenilor, Darius Hargrove, autor a 30 de puncte.

Pentru BCT urmează o pauză de câteva zile iar în 8 ianuarie e programat meciul de acasă cu Steaua CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ