Ce aşteptări are primarul Timişoarei, Nicolae Robu, de la Sorin Grindeanu?

2717

Primarul Nicolae Robu l-a felicitat pe Sorin Grindeanu după nominalizarea acestuia pentru funcţia de premier. În postarea de pe pagina sa de Facebook, edilul vorbeşte despre buna relaţie pe care a avut-o cu Sorin Grindeanu în calitate de viceprimar şi prezintă şi câteva dintre aşteptările pe care le are de la viitorul prim-ministru.

„Ca timișorean, nu pot decât să salut nominalizarea d-lui Sorin Grindeanu pentru funcția de Prim Ministru al României.

L-am avut Viceprimar pe dl. Sorin Grindeanu în 2012 și am avut o bună colaborare, așa cum am avut, de altfel și în 2016, după ce dânsul a devenit Președinte al Consiliului Județean Timiș. Sunt premize foarte bune, așadar, pentru o bună colaborare și în noile circumstanțe, în interesul Timișoarei și județului Timiș.

În sfârșit, Centura Sud, Centura Vest, racordul la autostradă de la bifurcația Arad-Sânandrei, spitalul regional, institutul oncologic, noua maternitate, noul stadion de 42 000 de locuri, noua sală polivalentă de 16 000 de locuri, bazinul de înot olimpic, reabilitarea și modernizarea gării de nord, centrul intermodal de mărfuri, centrul intermodal de pasageri, modernizarea și extinderea aeroportului, Muzeul Național al Revoluției Române din Decembrie 1989, angajamentele bazate pe fonduri guvernamentale din proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 -ca să mă limitez doar la câteva dintre obiectivele de maxim interes pentru Timișoara și județul Timiș care sunt în jurisdicția Guvernului și nu a Primăriei- vor putea deveni realitate. Pentru că -nu-i așa?-, dacă nu acum, atunci când?!

Îi urez mult succes d-lui Sorin Grindeanu, ca Prim Ministru, pentru binele României, pentru binele Timișoarei!”

3 COMENTARII

  1. Groful regățean Dragnea și-a luat cățel de companie… Ce rasă? A, nu, nu-i de rasă, e o corcitură adusă din Banat, dar e cățel cuminte și răspunde foarte bine la comenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ