Ultima secțiune din autostrada Lugoj-Deva ce include controversatele tuneluri pentru urși, cu un pas mai aproape de realizare

503

Compania de Drumuri pregăteşte lansarea la licitaţie în următoarea lună a faimoaselor „tuneluri pentru urşi” de pe traseul autostrăzii Lugoj – Deva. Acestea reprezintă ultima secţiune care mai trebuie construită pentru ca şoferii să poată circula neîntrerupt pe autostrada din centrul ţării către Ungaria.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va transmite în februarie la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP) documentaţia pentru secţiunea E cu tuneluri, ce făcea parte iniţial din lotul 2 al Autostrăzii Lugoj – Deva, a spus pentru economica.net, Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Dacă restul lucrărilor la Autostrada Lugoj – Deva vor fi gata în 2018, tunelurile vor rămâne singura secţiune care mai trebuie construită pentru închiderea Coridorului IV Paneuropean între Sibiu şi Nădlac. Termenul estimat pentru finalizarea secţiunii tunelurilor este ultimul trimestru din 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ